♡ Avaline Alexandria Tennesley ♡


Byl zrovna Halloween. Ráno jsem se vzbudil do stejně zelené kolejní nálady, jako veškeré dny předtím. Na koleji nebylo vůbec poznat, že je nějaký speciální den až do chvíle, kdy jsem se došoural s lehkou kocovinou do vstupní síně.
Celá výzdoba se nesla v duchu prokletého cirkusu a na hradě přibyly i imitace duchů. Kolem oběda jsem si vypůjčil oblek mrtvého muže a převléknul se do něj abych mohl zazářit na svém prvním plese na hradě. Musím však uznat, že to stálo za starou belu. Avaline jsem sice vytáhnul s pár vtípky na parket, ale muzika byla totálně bez tanečního rytmu, tudíž většina zmijí skončila do půl hodiny u nás v koleji, kde jsme si udělali vlastní párty s hrou "pravda nebo úkol". Av chtěla vypůjčit hrníček a tak jsem jeden přinesl z pokoje a poté se lehce nahnul nad křeslo v kterém seděla "co za to?" Vydechnul jsem tiše a po chvíli mlčení se ozvala ta její věta, kterou si snad budu pamatovat navždy "opravdu chceš za to pusu?" "Neřekl jsem, že to musí být pusa, ale pokud chceš…" No a potom mě už políbila. Z počátku to bylo takové divné, ale přes to se mi to líbilo.


Odbilo 20. Listopadu a jsem zase o rok starší, tentokrát však je to úplně jiné… jsem už velký kluk stejně jako mí dva spolubydlové, kteří oslavili narozeniny sotva tři dny přede mnou! Dnešní den se od rána moc nedělo, až na to, že kluci mi přichystali dort a pak jsme utíkali na první schůzku lektvarového klubu. Ta zajímavější část programu se odehrála až na večer. Pár lidí z koleje mi přálo k narozeninám a mezi nimi byla i Avaline. Dostal jsem od ní láskonoš, boty, bombu hnojůvku a úžasný obrázek. "A pusa nebude?" Vydechnul jsem tiše tím mým klasickým provokačním tónem, přeci jen ten zdvořilý polibek k přání už tak nějak patří. Vypadalo to, že jí to nijak nevadilo a tak mi ho věnovala a já poté odběhnul na pokoj. Vystavil jsem si obrázek k lampičce u postele a vypravil se na oslavu, kterou mi Hugo přichystal. Pilo se, hrály se hry a také nám k tomu hrála super muzika…a když se Av přiopila? Doprovodil jsem ji až k posteli s nabídkou, že se vyspím na zemi, ale chtěla být se mnou a tak usínám v posteli a po boku mám krásnou dívku…


Gianni

1 komentář: